Loyalty voor iedereen Stampwallet platform

Het Stampwallet platform maakt het mogelijk voor gebruikers om stempels/punten te sparen bij hun favoriete plaatsen. Ze kunnen gebruik maken van een lijstweergave of een mapweergave om zo makkelijk plaatsen te ontdekken. Door het sparen van klanten kunnen bedrijven geavanceerde statistieken inzien om zo meer inzicht te krijgen.

Het multifunctioneel managementpaneel geeft bedrijven complete controle over hun plaats in de app. Ze kunnen het design van de pagina wijzigen, promoties toevoegen, QR-codes genereren, locaties toevoegen, volgers inspecteren en geavanceerde statistieken bekijken.

Bravobit is dé ontwikkelpartner van Stampwallet. In samenwerking met Stampwallet hebben wij dit platform ontwikkeld.

Stampwallet app

Beschikbaar op verschillende platformen Android, iOS en web

De app is beschikbaar in de Play Store en de App Store. Gebruikers kunnen bij hun favoriete winkels stempels/punten gaan sparen op een makkelijke en veilige manier. Wanneer een gebruiker een volle kaart heeft kan hij deze gaan inwisselen bij de desbetreffende winkel, hij/zij ontvangt dan de aangegeven beloning.

De Stampwallet manager is een vernieuwend online platform voor bedrijven. De Manager zorgt ervoor dat bedrijven op een snelle en handige manier hun plaats in de app kun wijzigen.

Stampwallet data