Het concept Conneqtid

Conneqtid biedt eenvoudige klant-onboardingssoftware die voldoet aan de AML-regelgeving van Aruba en Curaçao.

Veel makelaars ervaren het voldoen aan nalevingsverplichtingen als omslachtig, inefficiënt en tijdrovend. Conneqtid is een interactief peer-to-peer platform dat gebruikers, klanten en externe derde partijen eenvoudig in staat stelt om AML/CFT-nalevingsinformatie en documentatie (KYC) te ontvangen, delen, opvolgen en analyseren. Conneqtid verzamelt automatisch alle benodigde informatie en documentatie van klanten, waarbij een elektronisch audittrail wordt vastgelegd. Het platform biedt inzicht in jouw klanten, eventuele klanten van derden (indien gedeeld), evenals actuele managementinformatie. Met Conneqtid kun je moeiteloos voldoen aan AML/CFT-verplichtingen.

Bravobit heeft op maat gemaakte software voor Conneqtid ontwikkeld die wordt ingezet in diverse sectoren op de eilanden, waaronder makelaars, notarissen en autohandelaren.

De frontend (website) is compleet op maat ontwikkeld in Angular. De backend is ontwikkeld met het Phoenix framework.

Conneqtid platform

Compliance processen geautomatiseerd Risicoanlyse & FIU meldingen

Samen met de klant hebben wij formulieren opgezet die door kopers of verkopers van vastgoed kunnen worden ingevuld. Met behulp van de ingevoerde informatie berekent de software automatisch een risicoprofiel.

Er is ook een integratie met FIU Aruba tot stand gebracht, waardoor verdachte transacties direct aan de FIU kunnen worden gemeld.

De ontwikkelde software leidt tot aanzienlijke tijdsbesparingen voor de makelaar.

Makelaars