Passende oplossingen voor uw problemen Onze expertises

Bravobit is jouw partner in maatwerk IT-oplossingen en web/app ontwikkeling. Wij bouwen gebruiksvriendelijke apps en websites die aansluiten op de behoeften van onze klanten.

Ons team van ervaren ontwikkelaars is gespecialiseerd in het bouwen van op maat gemaakte oplossingen vanaf de grond af aan. Of het nu gaat om complexe bedrijfsapplicaties, geavanceerde webportals of oplossingen voor e-commerce, wij leveren producten van topkwaliteit die voldoen aan de hedendaagse standaarden.

Naast maatwerkapplicaties zijn we ook gespecialiseerd in het ontwerpen en opzetten van aantrekkelijke en functionele websites.

Website of webapplicatie

Voor de ontwikkeling van grote dynamische en responsieve webapplicaties maken we gebruik van het krachtige Angular-framework. Met zijn robuuste mogelijkheden en schaalbaarheid biedt Angular de ideale basis voor het bouwen van moderne, interactieve applicaties die aan de hoogste prestatie- en veiligheidsnormen voldoen.

Voor snelle en effectieve oplossingen maken we gebruik van het WordPress-platform. Onze ervaren ontwikkelaars passen dit flexibele contentmanagementsysteem aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen, zonder concessies te doen aan prestaties en veiligheid.

Websites en applicaties die we bouwen worden standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines, met inbegrip van snelle laadtijden en goed doordachte navigatiestructuren. We implementeren effectieve SEO-strategieën om ervoor te zorgen dat uw online aanwezigheid gezien wordt door de juiste doelgroep.

Native en hybride apps

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van native en hybride apps. Wij kijken samen met u welke optie het beste bij uw situatie past. Wilt u een uitgebreide app met veel complexe native functionaliteiten dan past een native app wellicht het beste bij u. Zoekt u meer een flexibele oplossing in combinatie met een aantal native functionaliteiten? Dan kunt u kiezen voor een hybride app.

Native iOS apps ontwikkelen wij in de programeertaal Swift. Voor native Android apps ontwikkelen wij de apps in de programmeertaal Kotlin.

Hybride of cross native apps ontwikkelen wij bij voorkeur in Flutter.

Bent u benieuwd bij welke projecten wij onze expertise hebben ingezet? Bekijk dan onze cases.

Naar de cases