Wie zijn wij? Over Bravobit

Bravobit is in juli 2017 opgericht door twee vrienden met samen één doel: het maken van innovatieve websites en apps. Door onze ervaringen en kennis te bundelen hebben we al verschillende oplossingen ontwikkeld voor bedrijven in binnen- en buitenland. Met onze passie en enthousiasme ontwikkelen we samen met u, als partner, een passende en toekomstbestendige oplossing die aansluit bij uw wensen. Wij denken mee, bekijken situaties vanuit verschillende invalshoeken en delen suggesties.

Ons multidisciplinair team van professionals hebben kennis van de nieuwste technieken en trends. Constant volgen wij de trends in IT-land om onze kennis up-to-date te houden. Voor elk probleem hebben wij voor u een passende oplossing die aansluit bij uw wensen.

Waar staan wij voor? Onze speerpunten

 • Snelheid

  Snelheid

  De snelheid van een applicatie is van groot belang. Wij zorgen ervoor dat we uw product optimaliseren zodat deze op een stabiele snelheid draait.

 • Veiligheid

  Veiligheid

  Het beschermen van privacy-gevoelige data is zeer belangrijk. Wij zorgen er dus ook voor dat uw product de laatste beveiligingsupdates en veiligheids-checks bevat.

 • Toekomstbestendigheid

  Toekomstbestendigheid

  Wij zorgen ervoor dat uw product toekomstbestendig is. Door het gebruik van de nieuwste technieken in combinatie met modulaire code kan uw product een lange tijd mee.

 • Gebruiksvriendelijkheid

  Gebruiksvriendelijkheid

  In onze ogen is het doel om de eindgebruiker een zo goed mogelijke ervaring te geven met het gebruik van uw product, hier houden we rekening mee met de opzet.

 • Betrouwbaarheid

  Betrouwbaarheid

  Uw product en bedrijf moeten betrouwbaar blijven voor klanten, wij zorgen ervoor dat uw product ten alle tijde beschikbaar is voor uw gebruikers.

 • Schaalbaarheid

  Schaalbaarheid

  Bij de originele opzet houden we rekening met de schaalbaarheid van uw product. Hierdoor is het mogelijk om de groei van uw product te ondersteunen

Met wie krijgt u te maken? Ons team

 • Stan van Heumen

  Founder & Developer

 • Brian van den Broek

  Founder & Developer